Dilluns, 20 De Agost De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

04/06/2018

LA BANDA MUNICIPAL DE BELLPUIG CLOU AMB MÚSICA CLÀSSICA CONTEMPORÀNIA EL 5è CICLE DE CONCERTS BELLPUIG RESSONA


Foto

El diumenge 3 de juny ha tingut lloc a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, el cinquè i últim concert del V Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona” a càrrec de la Banda Municipal Bellpuig.

La Banda Municipal de Bellpuig dirigida per Víctor Lleixà, que en els darrers anys aposta per la innovació i la presentació de projectes diversos, es presentava en aquest concert amb gairebé una quarantena de músics, molts dels quals eren joves que shi han incorporat recentment.

En el concert davui la formació ha ofert un repertori íntegrament de música clàssica contemporània.

A la cinquena edició del Cicle de Concerts Bellpuig Ressona que es dirigeix a un públic familiar i té un marcat caràcter pedagògic, hi han actuat la Jove Orquestra Simfònica de lAnoia - Aleví, la Coral Joia de Maig dAnglesola, la Big Band de lAula de Músics de Tarragona, lOrquestra Simfònica Andreví del Conservatori de Cervera i la Banda Municipal de Bellpuig.

El V Cicle de concerts al Teatre Armengol Bellpuig Ressona, lorganitzava lEscola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.

Banda Municipal de Bellpuig.

La Banda Municipal de Bellpuig fou fundada l'any 1941 amb Josep Capdevila Felip en la direcció, sent en aquell moment l'única banda que existia a la província de Lleida.

Al llarg dels anys ha basat les seves actuacions en concerts, cercaviles, processons i ha participat en diferents cicles musicals.

D'ençà que l'any 2001 l'Ajuntament de Bellpuig va promoure un canvi renovador a la Banda, amb la incorporació de nous membres provinents de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig, la formació ha vist incrementar el nombre de músics i la qualitat de les seves interpretacions.

Des de lany 2012, en què Víctor Lleixà agafa la direcció, la banda porta a terme nous projectes que surten del repertori habitual de les bandes.

Els darrers anys ha realitzat concerts a diverses poblacions amb repertori de jazz, swing, etc., amb el nom de Big Banda.

Lany 2016 va actuar en diferents concerts amb el grup de rock osonenc "Nyandú" i lany 2017 ho feu amb el grup Hora de Joglar.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web