Dilluns, 20 De Agost De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

04/06/2018

LLIURAMENT D’ORLES ALS ALUMNES DE LA 45a PROMOCIÓ DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LO PLA D’URGELL DE BELLPUIG


Foto

El divendres 1 de juny a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Armengol de Bellpuig va celebrar-se la Festa de lliurament d’orles als alumnes de la 45a promoció de Batxillerat de l’Institut Lo Pla d’Urgell.

La padrina de la promoció denguany era la Sra. Mercè Pujol i Ferran, filla de Bellpuig i exalumna de linstitut, que en lactualitat imparteix classes de lingüística a la City University of New York i a la Columbia University in the City of New York.

Lobertura de lacte va anar a càrrec de la padrina de la promoció, i durant la vetllada també van prendre la paraula; el director de linstitut, Sr. Josep M. Mir i l'alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch.

A la cerimònia, van oferir uns parlaments els tutors i els alumnes de la promoció, i va projectar-se un audiovisual dedicat a aquests últims.

Lacte va comptar amb diverses actuacions musicals que oferien alumnes de la promoció.

En el mateix, també es va homenatjar a una professora del departament de Castellà que es jubilava aquest curs, i se va reconèixer als estudiants de la promoció que havien obtingut menció de matrícula dhonor.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web