Dilluns, 20 De Agost De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

28/05/2018

BELLPUIG REP LA 34a MARXA ECOLÒGICA I PER LA PAU


Foto

Bellpuig ha rebut avui diumenge a les 10 del matí a plaça Sant Roc, la 34a Marxa Ecològica i per la Pau, amb un esmorzar de coca i xocolata gentilesa de la pastisseria La Perla.

Unes 400 persones que anaven amb bicicleta i altres vehicles no contaminants, participaven en la marxa que sortia de Belianes passades les 9 del matí, després de la lectura dun manifest. En el seu itinerari de 33 km, la marxa saturava a Bellpuig, Vilanova de Bellpuig i Arbeca, fins a arribar a Belianes a la 1 del migdia on hi havia preparat un aperitiu.

Enguany el manifest amb què lagrupament AEiG Terra Plana es posiciona sobre diversos aspectes de la societat actual, relacionats amb l'ecologia i la pau, abordava lactual situació crítica de Catalunya pel que fa a la pèrdua de  llibertats i els drets adquirits dels seus ciutadans, i reclamava la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

LAjuntament de Bellpuig col·labora amb la Marxa Ecològica i per la Pau, que naixia lany 1984 des de lAgrupament Escolta i Guia Terra Plana de Belianes, com un projecte de sensibilització i respecte al medi ambient i a la resolució pacífica dels conflictes. En aquest sentit, complementàriament a la marxa cada any sorganitzen activitats de divulgació per a tots els públics.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web