Dimecres, 18 De Juliol De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

10/05/2018

AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBRA EL 5è RAL·LI DE TERRA “VILA DE BELLPUIG”


Foto

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Bellpuig el 5è Ral·li de Terra “Vila de Bellpuig”, amb la participació d’una 30a de pilots inscrits, entre ells, Eduard Pons, Xavi Domènec i Jesús Jiménez.

La prova aquest any és Campionat de Catalunya de Ral·lis i també és  puntuable per la Challenge Focuxtreme. Es tracta també de la primera prova del Campionat de Catalunya de promoció, una copa que fa la federació per a menors de 23 anys i el que guanya lany vinent té pagada tota la temporada amb una copa de promoció Volant RACC.

El recorregut constarà de 135 km dels quals, 64 km són cronometrats, distribuïts amb 2 trams i en els que es faran tres passades a  cadascun. El recorregut transcorre dins dels termes municipals de Bellpuig, Preixana, Anglesola i Vilagrassa.
 
La base de la prova estarà situada al pavelló poliesportiu de Bellpuig, on també es farà lassistència i on a partir de les 9 del matí es donarà a conèixer el recorregut a tothom i on els participants passaran les verificacions administratives i tècniques.

Està previst que a la una del migdia surti el primer participant.

Cap a les 19.30 hores està previst el lliurament de trofeus al Parc.

Bellpuig viu amb molta emoció i curiositat aquests esdeveniment, que el consistori espera que un cop més, sigui tot un èxit, segons ha explicat lalcalde.

Aquesta és una prova que organitza WRC Management i segons el director esportiu de la Federació, Joan Anton Grustan cada cop pren més consistència.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web