Dimecres, 18 De Juliol De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

02/05/2018

CONCERT DE L’ORQUESTRA ANDREVÍ DE CERVERA EN EL V CICLE DE CONCERTS “BELLPUIG RESSONA”


Foto

El diumenge 29 d’abril a les a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, hi va tenir lloc el quart concert del V Cicle de concerts al Teatre Armengol “Bellpuig Ressona”.

El penúltim concert del cicle loferia lOrquestra Simfònica Andreví del Conservatori de Cervera dirigida per Carles Gumí.

Aquest conjunt instrumental format per alumnes i exalumnes del Conservatori Professional de Música de Cervera, va interpretar música del barroc i del classicisme, sarsuela catalana i bandes sonores de pel·lícules.

Propers concerts del V Cicle de Concerts al Teatre Armengol Bellpuig Ressona:

"    3 de juny de 2018: Banda Municipal de Música de Bellpuig.

Tots els concerts tindran lloc al Teatre Armengol a les 12 del migdia.

Preu de lentrada: 3/¬ (gratuït pels alumnes de lEscola Municipal de Música de Bellpuig).

El V Cicle de concerts al Teatre Armengol Bellpuig Ressona, lorganitza lEscola Municipal de Música de Bellpuig, amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.

Orquestra Andreví de Cervera.

L'Orquestra Andreví, lOrquestra Simfònica del Conservatori de Cervera, està formada per una seixantena de joves de totes les edats, molts d'ells són alumnes del Conservatori dels últims cursos de Grau Professional i exalumnes.

El seu repertori de concert sempre ha estat molt variat, des del barroc fins a la música contemporània.

La formació ha realitzat diversos viatges, gires i concerts en els seus anys d'existència actuant arreu de Catalunya, al País Valencià, Holanda i França.
 
Francesc Andreví (1786-1853), que dóna nom a lorquestra, fou un compositor de molt renom nascut a Sanaüja (Segarra) a finals del s. XVIII, i un dels músics més celebrats de l'època. Aquest fou Mestre de Capella en diverses Catedrals.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web