Dimecres, 18 De Juliol De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

23/04/2018

3a PROVA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MOTOCRÒS 2018 A BELLPUIG


Foto

Durant aquest cap de setmana dels dies 21 i 22 d’abril,

el Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler a Bellpuig ha acollit la 3a prova del Campionat dEspanya de Motocròs 2018 en les categories Élit-MX1, Élit-MX2, MX125 i amb la participació de més de un centenar de pilots.

El dissabte des de les 8 del matí es feien les verificacions administratives i tècniques, a les 11 hores començaven els entrenaments lliures, a les 12.45 els entrenaments cronometrats i a les 15.10 es disputava la 1a mànega de la categories MX125.

Avui diumenge les curses començaven a les 10.25 hores del matí amb la 1a Mànega de la categoria Élit-MX2. Seguidament també sha disputat la 1a mànega de la Élit-MX1 i la 2a mànega de MX125.

A les 12.55 ha començat la segona mànega de la categoria Élit-MX2 i a les 13.50 la de la Élit-MX1.

Durant el matí davui diumenge shan lliurat els trofeus de les diferents categories amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Sr. Josep Maria Mañé; el representant Territorial de l'Esport a Lleida, Sr. Joan Segura; lalcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch; i el president del Moto Club Segre, Sr. Lluís Capdevila, entre altres persones.

La 3a  prova del Campionat dEspanya de Motocròs 2018 lorganitzava el Moto Club Segre amb la col·laboració dempreses, particulars i institucions, entre les quals hi havia lAjuntament de Bellpuig.

Un any més, lesdeveniment portava el nom de Motocròs de Bellpuig Memorial Josep Armengol, en homenatge al desaparegut membre del Moto Club Segre que fou un dels impulsors del circuit.


Recents millores al Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler a Bellpuig.

Els pilots i els seus equips gaudien aquest cap de setmana, en el que es disputava la 3a prova del campionat d'Espanya de Motocròs, de les recents millores que shan fet al circuit, entre les quals destaquen el total arranjament de la zona del pàdoc que ha finalitzat amb l'asfaltat de tot l'espai destinat a encabir les estructures dels equips, la qual cosa significa una important millora tant pels equips com pels aficionats a l'hora de passejar per aquest espai i tenir contacte amb equips i pilots.

Classificacions de la 3a prova de la temporada del Campionat dEspanya de Motocròs 2018 celebrada al Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig.

MX125:

Primer classificat: Mario Lucas Sanz
Segon classificat: Guillem Farres Plaza
Tercer classificat: David Braceras Martínez

Élit-MX2:

Primer classificat: Iker Larrañaga Olano
Segon classificat: Simeó Ubach Sala
Tercer classificat: Sergio Castro Ortega

Élit-MX1:

Primer classificat: José Antonio Butrón Oliva
Segon classificat: Harry Kullas
Tercer classificat: Ander Valentín Lasheras
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web