Dimecres, 18 De Juliol De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

23/04/2018

LA BIBLIOTECA MUNICIPAL ISIDOR CÒNSUL DE BELLPUIG CELEBRA LA 6a REVETLLA DE SANT JORDI, AMB LA NARRACIÓ DE “CONTES ERÒTICS PER ADULTS”


Foto

El divendres 20 d’abril a les 8 de vespre, la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul de Bellpuig celebrava la 6a edició de la Revetlla de Sant Jordi, amb la narració de “contes eròtics per adults” a la Sala Cultural del Castell.

En aquest espai, lactriu argentina Sandra Rossi, sota la direcció de Jordi Girabal, va interpretar-relatar Les Picardies dEros (contes eròtics per adults).

La VI Revetlla de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal Isidor Cònsul de Bellpuig, formava part dels actes culturals de Sant Jordi 2018 a Bellpuig i comptava amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de lAjuntament de Bellpuig.

La Revetlla de Sant Jordi a les biblioteques.

És un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que esdevé una convocatòria excepcional, festiva, participativa, amb activitats culturals per a tothom a lentorn de la lectura i les biblioteques.

Aquest any, la festa de la lectura, els lectors i les biblioteques, arribava a la sisena edició consolidant-se i estenent-se ràpidament arreu del territori.

Per les condicions excepcionals del calendari, enguany les biblioteques celebren la Revetlla de Sant Jordi 2018 el vespre del divendres 20 d'abril i algunes el cap de setmana del 21 i 22.

Espectacle: Les Picardies dEros (contes eròtics per adults).
Interpret: Sandra Rossi / Direcció: Jordi Girabal.

Una lligacama, un espectre, un desig obsessiu i un tango: quatre històries travessades per la múrria mirada d'Eros, que des de l'inici dels temps gaudeix fent morir de desig els cors i inflamant els sexes.

Basat en relats de Quim Monzó, Daniel Samper Pizano, Pedro Zarraluki i Sandra Rossi, amb humor, emoció i a estones sense alè, es viatja amb els personatges que donen vida a aquestes històries: adolescents en ple despertar, dones que refusen allò que més desitgen, amants inflamats i essers sospirant, desplegant algunes de les mil cares del desig a través del temps i de l'espai.

Així doncs, se passa del llit al confessionari, de les habitacions per hores a la classe de ball, travessats per les fletxes d'Eros, que sobrevola aquests relats i pren de la mà, juganer, malèvol i ingenu alhora, per transportar cap a dimensions que se creuen apaivagades.
 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web