Dijous, 24 De Maig De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

18/04/2018

Trobada de Percussió 25è aniversari de l’ACEM


Foto

El diumenge 15 d’abril es va celebrar, al llarg de tot el dia, la Trobada de Percussió que forma part del programa d’activitats del 25è aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música),

al Pavelló desports La Guinardera de Sant Cugat del Vallès.
Lacte va reunir uns 350 alumnes i professors de 35 escoles de música de Catalunya. Els alumnes de percussió de lEscola Municipal de Música de Bellpuig acompanyats per la seva professora Aleydis Serra van ser uns dels participants.
La Trobada va finalitzar amb un concert obert al públic, dirigit pel percussionista Àngel Pereira, on es va presentar els cinc temes que shavien treballat durant la jornada.
L'objectiu de la trobada fou aglutinar estudiants percussionistes clàssics i moderns de qualsevol edat, procedència i nivell instrumental, per tal de gaudir de l'experiència de participar en un concert de percussió de gran format i amb una gran varietat d'instruments.
El programa d'activitats dels 25 anys de l'ACEM està portant concerts temàtics arreu del país. Tot plegat acabarà el 10 de juny al RCDE Stadium de Cornellà - El Prat amb una actuació dirigida per Manel Camp on hi participaran més de 6.000 músics del país.
Els alumnes de lEscola Municipal de Música de Bellpuig comptem anar-hi i, a posteriori, explicar-vos lexperiència.

 Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web