Dissabte, 24 De Febrer De 2018
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

15/01/2018

LA SALA D'EXPOSICIONS DE LA CASA DE CULTURA DE BELLPUIG ACULL L’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA D’ARTISTES DE LES COMARQUES DE LLEIDA “17/17”


Foto

El divendres 12 de gener a les 7 de la tarda va tenir lloc a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Bellpuig, la inauguració de l'exposició col·lectiva i itinerant d’artistes de les comarques de Lleida “17/17”.

L'exposició que es podrà visitar de 6 de la tarda a 9 del vespre fins el proper dia 31 de gener, conté 17 obres pictòriques dartistes de les comarques de Lleida,   totes elles digual format i que han estat creades utilitzant diverses tècniques com són lacrílic, l'aquarel·la, el collage, el gravat, loli i les tècniques mixtes.

A la inauguració, lalcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, va agrair a tots els artistes que apostessin per apropar lart als pobles. També va posar en relleu  el compromís que la vila de Bellpuig adquireix anualment pel foment de lart, amb la convocatòria del premi Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans.

La mostra 17/17 sorgia lany 2017 de 17 amics amb la voluntat de donar visibilitat als col·lectius de creadors i artistes vinculats amb el territori, i ha estat exposada als Serveis Territorials de Cultura de Lleida, a Solsona i Bellpuig. Els  propers mesos lexposició es traslladarà a Juneda, al Castell del Remei i el Centre Comarcal Lleidatà a Barcelona.

Els 17 artistes participants en l'exposició són: Josep Maria Alarcón, Oriol Arumí, Ester Comenge, Divina Drudis, Anna Escur, Carme Garcia, Rous Laveda, Josep Pascual, Laura Piqué, Aura Prunera (Bellpuig), Bep Pubill, Ester Ribot, Lupe Ribot, Carme Roca, Aurembiaix Sabaté, Jaume Ramon Torné, Josep Valerio.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web