Dissabte, 16 De Desembre De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

18/09/2017

BELLPUIG ACULL NOVAMENT LES JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES DE CATALUNYA DINS ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR


Foto

Dins els actes de la Festa Major de Bellpuig, el dijous 14 de setembre a dos quarts d’11 de la nit al pavelló poliesportiu,

es va acollir novament les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, amb l'actuació aquest cop dels grups Buriatia Theatre Baikal (Buriatia) i Ballet Folklórico Mi Linda Costa Rica (Costa Rica).

A lentreacte, l'alcalde de Bellpuig Sr. Salvador Bonjoch, la Regidora de Cultura Sra. Anna Quesada, i representants de cada grup convidat, van intercanviar-se presents com a mostra dagermanament i cordialitat entre els pobles.

Les Jornades Internacionals Folklòriques que aquest any arriben a la 45a edició, són un festival de divulgació folklòrica que organitza lAssociació per a la difusió del folklore ADIFOLK, i que va néixer l'any 1972, a Barcelona, en el si de l'Esbart Lluís Millet, i obraven sota el lema de Les danses dels pobles pel nostre poble. Grups folklòrics vinguts d'arreu del món alternen les seves actuacions amb les dels esbarts.

Aquest 2017, comptaran amb la participació de grups arribats de Buriàtia, Indonèsia, Costa Rica, Turquia, República Txeca, França, Portugal i Catalunya.

Bellpuig, havia acollit les jornades des de lany 1980 i fins a l'any 2012 en què va deixar de fer-ho a causa de la impossibilitat de poder incloure-les en les dates de la Festa Major i de la delicada situació econòmica de lajuntament en aquell moment.

LAjuntament de Bellpuig col·labora amb les 45es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya que tindran lloc en diferents ciutats i pobles de Catalunya del 14 al 25 de setembre 2017.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web