Dilluns, 29 De Maig De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

09/03/2017

ARRIBA LA FIBRA ÒPTICA A BELLPUIG, L’INTERNET MÉS RÀPID A L’ABAST DE VILATANS I EMPRESES


Foto

L’operadora ADAMO Telecom i l’Ajuntament han arribat a un acord per fer possible que la fibra òptica arribi a Bellpuig, una actuació que proporcionarà servei a 2.100 llars del poble i que estarà a l’abast de totes les empreses de Bellpuig.

Així ho han comunicat avui per mitjà duna presentació pública l'alcalde de Bellpuig, el Sr. Salvador Bonjoch i el director de desplegament de xarxa daquesta empresa, el Sr. Ramon Gasulla.

A partir de dilluns començarà el desplegament de xarxa de Fibra Òptica i gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de lInternet més ràpid del país a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 200 Mb de pujada a preu molt competitiu. El servei inclou, a més a més, Atenció al Client a través de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar també serveis de telefonia fixa i mòbil.

Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat daccés a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants. Així ho ha destacat lalcalde, Salvador Bonjoch, que ha explicat que des de lAjuntament sestà fent un esforç per millorar els serveis dels polígons industrials i que això suposarà un salt qualitatiu dels mateixos de cara a possibles instal·lacions de noves empreses a la vila. Bellpuig té bones connexions i els polígons també amb lautovia al costat, la fibra òptica era un dels objectius que tenia lequip de govern i ara és el moment més oportú segons lalcalde.

El projecte ha estat possible gràcies a la resposta veïnal a la iniciativa Adamo Fiberhoods.

Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/lleida/bellpuig gaudiran de condicions especials, però aviat es tancarà la possibilitat de registrar-se.

ADAMO té previst finalitzar els treballs destesa del cablejat de Fibra Òptica durant lúltim trimestre daquest any, moment en què totes les llars gaudiran ja de connexió. Començaran per la zona tocant a lautovia i aniran entrant al municipi. Els primers clients a labril ja gaudiran del seu servei i a final dany tota la població. Hi ha un producte residencial i un altre per empreses a un preu molt competitiu.

Segons Fredrik Gillstrom, president dAdamo Telecom Iberia S.A Com a operador de telecomunicacions, és important per a nosaltres proveir un servei de molt alta qualitat, no solament a les grans capitals. LInternet de gran capacitat no és un luxe, és una necessitat per poder ser competitiu en el futur.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web