Dilluns, 27 De Març De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Novetats

09/01/2017

ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT A BELLPUIG I SEANA


Foto

A Bellpuig, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han arribat aquest dijous a les 6 de la tarda davant de l’Ajuntament, on els esperava el Mag Galderic, la Nica i una munió de nens i nenes.

Després de ser rebuts per les autoritats, han fet una salutació des del balcó de l'Ajuntament i lalcalde els ha donat les claus de totes les cases de Bellpuig per poder repartir els regals, tot seguit ha començat la cavalcada de Reis que estava precedida per una carrossa amb el Mag Galderic i la Nica, i que acabava al Pavello poliesportiu.

A l'interior del pavelló poliesportiu, Ses Majestats s'han fet fotos amb els infants.

Més tard, els Reis també han visitat Seana on han fet un repartiment de regals a dins de l'església.

A la tarda, els Reis Mags d'Orient han visitat les dues residències d'avis de la població, on també hi han assistit l'Alcalde de Bellpuig Sr. Salvador Bonjoch, la regidora de Benestar Social Sra. Cristina Burgueño i altres regidors del consistori.

"El Mag Galderic i la felicitat de les estrelles".

Des de l'any passat la Festa dels Reis a Bellpuig, gira al voltant d'un conte creat especialment per l'ocasió i que s'explica dies abans a les dues escoles del municipi.

El conte daquest any, "El Mag Galderic i la felicitat de les estrelles", explicava que  les estrelles del cel shavien apagat i es necessitava un "element màgic" perquè el cel torni a brillar de nou.

Així, el Mag Galderic amb l'ajuda de la Nica (una nena del conte que l'acompanyava) i els nens i nenes de Bellpuig que duien l"element màgic" (una estrella que brillava a la foscor i que van fer en un taller del Parc de Nadal), han aconseguit que avui els Reis Mags d'Orient arribessin a Bellpuig seguint lestrella guia i fos la nit més màgica de l'any per tots i totes, sense cap infant trist.

Els actes amb motiu de larribada dels Reis Mags dOrient a Bellpuig i Seana  els organitzava La Terrasseta Xics i lAjuntament de Bellpuig.Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web