Dissabte, 19 De Agost De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Gastronomia

PANELLETS


Foto

Ingredients:
1 kg d'ametlla triturada fina, 800g de sucre glas, 400g de patata, 200g de moniato, 2 gotes d'essència de vainilla

Recepta:

Bullim les patates i els moniatos. Deixem refredar, ho pelem i ho passem pel passapurés.


En un bol hi posem les patates, els moniatos, l'ametlla, el sucre i l'essència de vainilla, i ho amassem bé. Ho deixem reposar durant 7 o 8 hores.


Una vegada la massa està reposada passarem a fer els panellets (amb pinyons, codonyat, cafè...) agafant petites porcions de la massa i donant-los-hi la forma que vulguem.


Escalfem el forn a 200ºC durant 15 minuts. Un cop està calent hi posarem els panellets en una safata untada amb oli i ho deixarem coure durants uns 10 minuts a 170ºC, vigilant que no es cremin.


Elena Ortega

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web