Dilluns, 27 De Març De 2017
Homenatge a la Vellesa, 6
Bellpuig - 25250
Telèfon: 973 32 04 08 
Fax: 973 32 10 87

Gastronomia

ORELLETES


Foto

Ingredients:
12 ous, 12 cullerades de sucre, 1/2 d'aigua bullida amb 50g de matafaluga i 50g de saliandra (per a que quedi 1/2 cal posar a bullir amb les espècies uns 3/4 d'aigua), 1/4 de litre de barreja d'anís i moscatell, 3 kg de farina, oli de gira-sol per coure-les, sucre per espolsar-les un cop fetes.

Recepta:

Es barregen els ous i el sucre en un recipient gran tipus cossi i s'amassa amb les mans. S'afegeix l'aigua i l'anís i el moscatell ben barrejat. Poc a poc s'hi va afegint la farina mentre es pasta tota la massa fins que es desenganxi del cossi i quedi una massa solta.


A continuació es tallen trossets petits i s'amassen elaborant uns panets de 5 o 6 cm de diàmetre aproximadament. A poder ser aquests panets s'han de deixar reposar tapats unes 6 hores i a partir d'aquí s'estiren el màxim possible i es tiren una a una dins de l'oli ben calent (en quantitat suficient per a que flotin). Es couen de les dues bandes i un cop tretes s'hi tira sucre per damunt.


Carme Bravo


Tresina Valero

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web